Napiš mi báseň
k odstínu mé pleti
jestli pak dám se
přečíst i po poledni
nocí svlečená
i na obloze
rty
co chtějí
pár slov
o citu
o touze
odstín pleti namíchám s záře blízkosti
dlaní bych podepřel lícní kosti
pak prstem ze rtů opisoval křivky
raději odcházím a zavírám oční přikrývky
24.12.2020 09:02:20 | Danger
...Někdy vybledlá a jindy růžolící....a třebas i brunátná.../úsměv/....
......tož nejradši ta růžolící....nádech v plících....a do srdce zásach...ach...Ji.
14.12.2020 21:54:52 | jitoush