Na paloučku pod lípou, zpívaly dvě krásné panny
byly to již téměř ženy - čekající první lásky
Usměvavé dívčiny - nedospělé - naivní
hrály si jen tak a snily…o citech a mládencích.
Na louce letní, hrávaly na flétny dvě už zralé ženy
a bosy procházely travami- s touhami a sny…
* nakonec se do sebe zamilovaly
a vzájemné lásky své se nestyděly.
Vše pramenilo z jejich duší a tepu srdcí.