Do letargie dlouhých těl úhořů
lehá si dobrovolně
samotářská šupina
snít …
snít o věčné lásce
z masa a kostí
prázdná lovcova fantazie
zakopla o blížící se vlnku třpytu
bludných jezerních teátrů
pod skluzavkou spánku
otevírám se na hladině vědomí
sotva ten zámek najdeš
já však dobře poznávám
svůj plynoucí rukopis
na vlnách početí
Pro mě trochu těžký text musím číst pomalu aby mi nic neuniklo . Moc pěkný
31.01.2021 21:49:25 | Clown
Frr zde již napsal nádherný koment. A toto jsou nádherné verše milá Marcello, na rozhraní.
31.01.2021 01:40:59 | Vivien