Co dělat...
Anotace: ...válet se a trpět...
Co dělat se dá...
když bolest teče ti po duši,
když úplně každý už vytuší,
že tvá láska je ztracená...
Z tebe je troska
a jak kamenná deska
se za tebou hladina šílenství zavírá,
a ta bolest na tebe stále dolíhá.
Tichý pláč ozává se místností,
a já čekám, až někdo příjde
a zprostí mě té bolesti.
Ale pořád... nikdo nikde...
Komentáře (0)