co nutí mne oči přivírat
blažeností tát
ve tváři radost
ďolíček rozverný?
to tvoje ruce
ústa
jež vidím se usmívat
upít z nich doušek jediný
štěstím uši mi zrudnou
pod žebry srdce vyzvání
že narostla mu křídla
i já už jsem jiná
lepší
než kdy byla jsem
sama pro sebe
sama pro tebe
šeptám
broukám
co by se za nehýtek vešlo
doufám
Přeji TI moc..lásku, zdraví a pohodu,
ať si tě někdo hýčká
milá Andělko*
Moc hezké
14.01.2022 11:38:03 | jenommarie
Ach...děkuji...někdy se nedočkáme toho, po čem toužíme. Ale asi to tak má být...
15.01.2022 12:38:32 | Anděl
Někdy nevychází úplně vše..ale o to si všeho více vážíme ** přeji ti..moc..ať se cítíš krásně a spokojeně *
15.01.2022 20:32:22 | jenommarie