...Myslím,že u básnířky té svou "temnou"duši schovávat nemusíš..../úsměv/....Kdo verše píše,je citlivcem a vnímá v řádcích i mezi řádky. ...jistě i to jarní vlažení odemkne pro rozvíjení,tak našlapuj ve svém skrytu a poslouchej,jistě ozve se a Tvé verše projdou až do srdce.....zkoušky jsou někdy tak nenápadné.a mnohé už se vyjevilo....Ji.
26.02.2022 11:21:07 | jitoush
To je krásná báseň. To asi ten zápočet dostaneš. Pokud tedy není zkoušející příliš přísná. :-)
25.02.2022 22:58:16 | Friday
Projíti s temnou duší konkursem verše k půlnoci. Bez Amora, bez taháku, bez pomoci? To snad "gordický" verš!
25.02.2022 22:55:46 | šerý
To je záhadné:)
Tajemně krásně napsané *
Snad ta zkouška dobře dopadne:)
25.02.2022 22:19:03 | jenommarie