Nebe je stav
co
spřádá
stříbrná vlákna
bource
nitě deště
hedvábí
a jeho vlákna
k tobě mě přivábí
nedovolí zabloudit
v labyrintu světa
znovu se učím
vpravuji do svého chování
zcela nové vzorce
máš rosu na rtech
písmena z kapek
oznamující mi
nepřestávej
ještě
váhám
mám je slíbat
opakovaně v nich číst
zvolna
jen žádný spěch
alespoň na chvíli
odložil jsem
drátěnou košili
malomocenství
lopotné
upachtěné
každodennosti
máš rosu na rtech
písmena z kapek
oznamující mi
nepřestávej
To se mi moc líbí, hezké.
25.05.2022 13:51:30 | CULIKATÁ
Půvabné :)
24.05.2022 22:09:35 | Narra
Děkuji s uzarděním
Přeji noc plnou romance
Nechť je Vám ráno do tance
24.05.2022 22:56:38 | kudlankaW