Lásce
Anotace: Malování tahů 2022
Není to tak dávno,
co jsme se dotýkali
v mžiku i žáru nadějí.
Milenci bez stopky vzdechů.
Já z Tvých úst brala dech květů.
Verše právě malovaly
a putovaly za orchidejí.
Tvůj smích i žár
neměl žádný kal.
Tak dýchám stěnu
těla katedrál.
Jsi božský a můj král.
Zas někdy přijedu Ti z rychlíku.
Ach, milostný okamžiku.
Jsi pero svitů
a já Ti povím to své uf a uf.
A Ty budeš žadonit už a už.
Láska je mocnější a žije v nás.
Věřím, že pomilujeme se zas.
Ať žije den pro nás!
Přečteno 207x
Tipy 19
Poslední tipující: Dejvis, Amonasr, Leynd, CULIKATÁ, Iva Husárková, Fialový metal, Vivien, Frr, Psavec, Protos1182, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)