Krvácet po třísce
chodíme spolu už jako pinzety
vytahujeme se ze třísek navzájem
ale když jde o to
co chci já a ty
sterilujeme
kovový nezájem
ty chceš po mně abych já měl zlatý
inertní kov
co všechno vydrží
prsténkové sliby
sem tam
létajících libid
mraky nás klepnou paličkou
anděl štěstí
v duze mží a mží
…
chodíme spolu už jako pinzety
mám dešťové šrouby
pro tvoje matice
možná to bude chtít magnety
a chyť si mé srdce
...
Přečteno 180x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, CULIKATÁ, šerý, jitoush, Lexi, Marten, Fialový metal, Jan Kacíř, Friday, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)