Skoro
Skoro se to podařilo,
skoro jsi byla má.
Všechno se to pokazilo,
když padla tichá tma.
Tvoje srdce řeklo ano,
ale pro hlavu to bylo málo.
Tak teď v dešti klečím,
klečím a hledím do ti do oken,
a v tom dešti tiše brečím.
A čekám,
jestli si to rozmyslíš.
Šanci ?
Nemám.
A ty mě v tom ujistíš.
Budu tu klečet,
dokud to nepřebolí
a přestat brečet
mi bolest
nepovolí.
Komentáře (0)