Můj anděli
Anotace: Jen pro mého anděla...
Každý večer usínám
a vy myšlenkách vzpomínám
na tebe, anděli.
Každý den přemýšlím
a ve smutku se utápím
pro tebe, anděli.
Každé ráno vstávám s tím,
že tě nikdy nespatřím,
tebe, anděli.
Přečteno 890x
Tipy 3
Poslední tipující: Grafomanická MIA, Martin Šimeček
Komentáře (5)
Komentujících (5)