Anotace: velmi staré, velmi dlouhé, a prosím, ať už se mi žádná báseň nesplní jako tahle..
Sbírka: Studna
Dnes jsem pochopil, že svět má o dalšího velkého básníka, vlastně básnířku, víc. A pak že vymíráme :-)
31.03.2007 11:21:00 | J.Švihovský
franti, ta se snad nedá komentovat... je mi vážně smutno... i když už to slyšela skorem stokrát, ty to umíš nejlíp. moc se mi líbí, vlastně se mi nelíbí vůbec, je tak smutná, to se nemůže nikomu líbit... je báječná, kvalitní, asi neumím to správné slovo, dokonale napsaná, ale tak hrozně smutná, že se snad nemůže líbit ani maniakům... líp si ji napsat nemohla.
30.03.2007 20:56:00 | grygaruv atelier