chci ti
chci ti poslat díky
aspoň jednou říct
jenom
aspoň říct
ti
že to slunce svítí
kde já už nejsem
kde zhasl náš sen
o rodinném kvítí
chci ti poslat díky
ač nejsem tvůj motýl sítí
jak čeká na dech
letmý dotek dívky
chci ti poslat díky
aspoň jednou říct
jenom
aspoň říct
ti
láskou radostnou
leč nemohu dát plnou noc hvězdám
kde naše okamžiky vídá vesmír
ten malý vesmír
kde jsem ti zmizel
z něhož jsem odešel dál
jak v oceánské tříšti
sám nemám ani třpytivá slova
ani srdce pro tmu dnů příštích
a chci ti poznat rtíky
že máš je
pro polibky
Přečteno 148x
Tipy 29
Poslední tipující: jitoush, RadekČ, Sonador, IronDodo, Lexi, Dreamy, Anfádis, Vivien, cappuccinogirl, Ophelia81, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)