kdo hlídá ticho křehce
alabastrová dušička
setkala se s velkým psem
ulice černá
a hledáme se
jak v lese v kapradí rezavém
pohladíš to kapradí
a potřísníš si ruce
velký psík se líbil
nevěřili jste
na zastávce blízko brány vesmír dětí
to bezvědomí jejich štěstí
pohladil jsem psí
kdysi měla srst podobnou lišce
sportovní tělo
díky hledací atletice
zesláblou v noci jsem uložil do krabice
a řekl
tak pojď domů holčičko
už máme po procházce
a velký štěkot za námi neběžel
asi už věděl kdo hlídá ticho křehce
Přečteno 105x
Tipy 18
Poslední tipující: Loveless, jitoush, jort1, nehledaná, IronDodo, Anfádis, Psavec, Vivien, mkinka, zase já, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)