Kousíčky krásy
Anotace: ... tuhle jsme dali dohromady s kámoškou Sabinou...
Kousíčky krásy
na nebi visící,
trošičku spásy
pro duši trpící
jsem našel.
Tak z prachu jsem vstal
a tiše odešel.
Na cestu za Světlem se dal.
Cesta dlouhá bude,
ale půjdu,
dokud mi jít půjde.
Komentáře (0)