...:::Stále:::...
Anotace: .. mno další nepovedená ..
Stále tě mám rád,
stále chci ti dát,
to co jsem ti dával.
Moc bych chtěl s tebou být.
Teď však mohu už jen snít.
Protože ty jsi už nechtěla.
A tím jsi stvořila anděla.
Posla bolesti,
co na duši mi sedí.
Pána žalosti,
co skrz duši mou hledí.
Sedí mi na duši,
odejít nechce,
A přitom netuší,
že já se nebojím.
Žal po duši mi teče,
ten žal mě zaměstná,
každá vteřina vleče.
Sedím v tichu
a hledím oknem ven,
doufám,
že budu zachráněn.
Ale stále nic.
To jediné,
co chtěl bych ti říct.
To pomine
a když už nic
budu mít vzpomínku.
Protože tě milovat
budu dál,
Protože být bez tebe
bych se bál.
Komentáře (0)