K čemu to je?
Anotace: ...nevíte k čemu to je??
K čemu je život,když není pro koho žít,
k čemu je srdce,když nemá pro koho bít,
k čemu jsou sny,když není o čem snít,
k čemu je štěstí,když jej nemůžu mít?
K čemu jsou rty,když tě nemůžu líbat,
k čemu jsou oči,když se na tebe nemůžu dívat,
k čemu jsou ruce,když se tě nemůžu dotýkat,
k čemu jsou slova,když ti nic nesmím říkat?
Komentáře (1)
Komentujících (1)