Kvůli tobě abstinuju i nasávám
kvůli tobě kouřím víc i kouřit přestávám
kvůli tobě nespím i líp usínám
kvůli tobě zase žiju...možná umírám.
kvůli tobě jsem slepá otevřela oči
jen kolem tebe se to všechno točí
kvůli tobě je světlo,ale slunce zalezlo
jsi prostě v mém životě dobro...nebo zlo??