Chvilka snů
Anotace: snad název řekne vše o tom jak mě to napadlo
Tolik přání mám
tolik bych ti toho chtěl dát
bohužel v místnosti jsem sám
a přesto se ti chce mé srdce vzdát
má přenádherná múzo
jen o tobě sním
a přesto sám spím
Kdybych jedno přání měl
tebe vedle sebe bych chtít měl
ale nikdo mi přání nesplní
snad jednou se přesto vyplní
když mou mysl již ovládáš
a v duši po tobě touha veliká
vášeň ze mě jen zbytečně uniká
Tolik přání
spousta snů
kolik mi zbývá dnů
kdy už s tebou budu
kdy z tvé přítomnosti k zemi pudu
kdy zastaví se mi dech
a z úst vypadne občas vzdech
Pak konečně najdu ráj
nebudu sám
a tobě celé své srdce dám
Komentáře (0)