Anotace: ...
no tak snad to nebude tak zlý. nějak se mi to vůbec nezdá jako pravda..
10.06.2007 15:57:00 | niemante
jsi na dobré cestě:)sice jako básen by se to ještě mohlo nějak upravit, ale jsou v tom tvé pocity a to někdy stačí:)Hezké, pokračuj v psaní:)Já ti věřím,Péto:)
10.06.2007 12:38:00 | Barbie_Incident
Vydrž - nezoufej, možná, že se Tě štěstí už dotklo, ale Ty jsi to pro svůj pesimizmus nepostřehl. Otevři oči, podívej se kolem sebe, těch tělesně postižených, bezdomovců a psychicky týraných lidí. Jsi na tom nějak podobně?
10.06.2007 09:59:00 | vandule
kdo si počká ten se dočká :) ne ...jinak já se na tom stejně... mám celkem smůlu v životě,ale ber to tak jsi zdravá určitě máš přátelé ,rodinu... slunce nad hlavou a zbytek se dostaví ... :) tzv. štěstí,když zatneš pěsti vydržíš :)
10.06.2007 09:28:00 | Chonglee