Pravda může někdy škrtit, pak je tedy lepší si pořídit "větší velikost", což už se vlastně rovná lži...hm, je to těžký. moc pěkně si to vyjádřila:-)
04.08.2007 17:25:00 | paranoidandroid
Tak počkej až se zešeří a sundej i to co se nesluší a rty si zamkni na sto západů, a místo pravdy hledej náhradu....v krásné lži :O)
03.08.2007 22:50:00 | Jahudkka
Tahle se mi vážně líbí... Zní dost pravdivě.... Pro mě zvlášť v tom, že když jsme se rozešli, tak jsem opravdu znova začala doma pomáhat... Do té doby jsem na to kašlala a myslela jen na něj.... :-)
03.08.2007 21:46:00 | Hančinka