Kde jsi
Anotace: Dva lidé jsou i na dálku spojení neviditelným poutem....
Ty moje sluníčko
dušičko spřízněná.
Cítím tě v sobě
i když jsi vzdálená.
Ty moje sluníčko
se světýlkem v duši.
Zahřej mé srdíčko
co pro tebe buší.
Ty moje sluníčko
v slzičkách rosy.
Nevím co více říct,
snad jenom, kde jsi.
Komentáře (0)