Anotace: Tohle jsem napsala bezprostředně poté, co mi moje nejlepší kamarádka už po mnohokráté zvedla náladu, tak, jak to umí jen ona a za což jí patří velký dík.
Krásný recept, který bychom potřebovali všichni pořád připomínat. ST.
03.03.2010 11:34:00 | PPetrushka
hm...taková diagnoza a takový recepis a rady, do života šité, tak úsměv prosím:-) Pekné
13.02.2009 17:25:00 | kikis
Ano ano, já chci taky takový recet, ale ty se dávají jen na předpisy.. hm.. tak třeba se jednou poštěstí. :)
08.12.2008 17:26:00 | Ještě dítě