Zpověď
Anotace: netuším, kam to zařadit..spatláno 29.9.2007 v 23:15 ve městě Valašské Meziříčí (btw dopadlo to dobře a už jsem zase happy :D )
Za úplňku, opůlnoci,
kráčím tmou, kráčím nocí.
V mých očích se lesknou slzy,
budu s Tebou, budu...brzy.
Slzy strachu v očích mám,
jsem už blízko, už nebudeš sám.
Bojím se, moc se bojím,
ale za svou láskou já si stojím.
"Vždyť miluješ, buď už zticha!"
"Nemůžu, když u srdce mne píchá!"
"Ztichni!!!" rozum radí,
ale s láskou si rozumm neporadí.
Bojím se Ti říct, co mě trápí,
radši se schovám pod černou kápi.
Nechci Ti dělat starosti,
strach mě sežral...až do kostí.
Můžu Ti říct jediné:
"Miluji Tě Ivane.
Jenom Tobě celá patřím,
jenom Tobě pevně věřím."
Bojím se, že přijde den,
kdy mi naši řeknou:"Dcero! Nesmíš ven!"
Ta věta mě totiž zabije
a naši řeknou:"Dcera...mrtvá je."
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: ourbloodiscursed, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)