Anotace: Tak tahle se většině lidí asi líbit nebude.Chci jen říct, že touhle básní nechci nikomu nic nutit. Popisuju to jen tak, jak to já vidím. A když se podíváte na stránky ochránců hospodářských zvířat a prohlédnete pár článků a fotek, jistě mě pochopíte
Jo, a když už jsme u té minority - zase tak strašné to není, v ČR sice je vegetariánů jen 1-2%, ovšem ve státech, které jsou obecně považovány za vyspělé - Británie, Švýcarsko - je to asi 9%.
24.01.2006 19:36:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Moc se mi líbí tohle dílko. WhiteShadowův komentář ostatně také. Já osobně jsem vegetariánkou už asi devět či deset let a organismus si nestěžuje, jsem mnohem méně nemocná, než když jsem maso jedla - trpívala jsem zánětlivými onemocněními. Domnívám se, že nemáme právo brát život, pokud to není sebeobrana, a už vůbec ne působit bolest. (Kolik lidí má dnes morče či králíka - v minulosti či dnes běžné "poživatiny"?...)
24.01.2006 19:33:00 | Alea - kometa kdovíco přinese