Jé já mam taky strach z ptákú,vždycky se vyhýbám chůzi pod střechou co když by tam seděli,mam strach že mě pose..u!
02.01.2008 10:32:00 | Martanka
ty si mi tiež pridala komentík na Posedenie pri hviezdach, dakujem a ja ti toto tvoje dielo ohodnotím tak, že síce tomu začiatku až tak veľmi nechápem, ale je to skvelé, máš dobré rýmy a myšlineky a všetko čo k tomu patrí, takže SUUUUPPPPEEEREERRR!!
30.12.2007 15:25:00 | Mišiačik
Já mám fobii z pavouků...ale myslím,že tys to myslel(a) s těmi ptáky spíš obrazně...
21.10.2007 09:26:00 | .K.r.i.s.t.y.
Jen vzpomeňme na Hitckokovi Ptáky, vám po zádech mráz neběhá???
20.10.2007 23:57:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková