Anotace: o mě, moje a mojí druhé schizofrenní polovičky
Upřímnost má velkou váhu, líbí se mi to. Osobité projevy jsou vážené /mnou/ neb už jsem sám popsal něco podobného. Také je to ve skrze schizofrenní a tak se také cítím. Absolutní pravda složena z pravd různých zdrojů, stejně snad jako jednotlivá JÁ spojena v to jedno absolutní, jen, není škoda, že právě to nikdo nepozná? Má znát? Chceme to? Nebo je to aspekt lidskosti a má to tak být?
22.10.2007 19:51:00 | M.V.Jung.