Anotace: ...
=( Já věřím že to zvládneš!!! Musíš se s tím poprat...hlavně se prosím nevzdávej ani když budeš úplně na dně!!!
23.11.2007 20:29:00 | Rockinpiru
Hm..z téhle básničky mám smíšené pocity. Připadá mi beznadějná.
Svůj úděl dál si musí nést
nenechat se mocí keře splést... Hlavně tento verš...zajimávé přirovnání...
21.11.2007 20:20:00 | Schukr00
nadeje je vse co nam zbyva.... a kvuli ni stoji za to zit! A navic mame jeste viru a lasku... to uz je dost aby clovek dokazal nest svuj kriz...
26.10.2007 20:48:00 | Petite Francaise