Neboj se člověče
Anotace: Nikdy jsem neměl rád vojáky a střílení..
Neboj se člověče,
dnes je to pohoda.
Postřílet armádu
kulkami z olova.
Svědomí netíží
ty pány v placatých čepicích.
Sedí si v úkrytu
a velí pal.
Kupte jim brnění,
posaďte na koně.
Ať velí armádě
jak správní králové.
Komentáře (0)