Motýl
Anotace: je hloupé psát anotaci k něčemu co jste...
Svléká se had
a svléká se motýl,
do krásy snad,
snad, šance se chopil
a nezůstává v žití sám,
hledá masy dobrých lidí,
vzdává hold smetanovým tmám,
než do sítě ho chytí,
prohlíží výlohy,
sleduje stromy,
pomíjí výhody,
neříká promiň.
Je sám a přesto s lidem,
proletí chrám, až my dva tam budem,
nehledá zázraky, nekouká na mraky,
soucítí bolestí, vím on je mou neřestí.
Přečteno 358x
Tipy 14
Poslední tipující: Šerák, Duhová, Já Esther Ruth, mamina, M.V.Jung., Romana Šamanka Ladyloba, Bůchví..., Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)