Vlaky
Anotace: není o čem mluvit, v sále vyprodáno
Není o čem mluvit,
Nejsou sny a touhy,
Není o čem mluvit,
Duše zbytek - kousek pouhý.
Vlaky mají zpoždění
nebo se to jenom zdálo,
jsem mistr v kouzlení,
však času mám málo.
(A v sále vyprodáno.)
Kdyby smutné se vám zdálo,
věřte, že trápení to není málo,
že mnou snad víc, než milováno.
Přečteno 317x
Tipy 14
Poslední tipující: Šerák, Roger, Romana Šamanka Ladyloba, Já Esther Ruth, mamina, M.V.Jung., Bůchví..., Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)