Zkouška
Anotace: Moje sluníčko dnes dělá zkoušku a tak ji držím všechny palce...
Přeji ti dnes moje milá,
by zkouška se ti vydařila.
Slovíčka vyčtená z knížek a skript,
do hlavy pomalu skáčou viď ?
Ty to zvládneš zlehka,
odpověď tvá profesora zdeptá.
Známečka se vydaří
a v indexu zazáří.
Pak oslavíme to spolu
v hospůdce u toho našeho stolu.
Komentáře (0)