Podivně
Anotace: Podivná podivnost...se stala mi, slova přišla sama, však těžce psala se mi...
Je mi smutno,
psáti tyto řádky,
tak proč cukám hlavou od oprátky,
katerou si sama nasazuji.
Mořem plným mrtvol pluji,
dnešek mi zítřkem,
ač zítřečk nemám,
snad, kouskem duše dobro konám.
Stínohra za stínítkem.
Popraskané omítky,
špinavé koberce
v pokoji.
Divné věci psány za lomítky,
ráno! - Prober se,
s večerem nikdo nespojí.
/Snad o to ani nestojí./
Nejsem to já,
to ona mě zná!
Přečteno 376x
Tipy 6
Poslední tipující: Šerák, Bůchví..., M.V.Jung., Pišák
Komentáře (5)
Komentujících (5)