bledá záře,zůstaň s námi...
kol velkých těles chodí strach
přesto jim tu záři kradu,
kapsy plné pod hvězdami,
jen kosmický mi zůstal prach
celkem nic moc pro parádu...
==
...báseň svižná, příjemný, až úsměvný námět..OK
Jiří senior
13.01.2008 22:29:00 | j.c.
Ha!! Kdosi tu loupežničí!!
V očích hvězdné jiskření...
někomu se vůbec nechce
být jenom tak při zemi...
(v tom ti fandím, vážený!!)
:o)
13.11.2007 20:17:00 | Cecilka