Přání
Připadám si jako malý kluk,
co trenýrky nosí a přes rameno luk.
Postávám u skříně výkladní
a dívám se na tebe už mnoho dní.
Odnesl bych si tě v papírovém pytlíku
a schoval v tajném šuplíku.
Mohl bych každičký den s tebou si hrát
mazlit se a smát.
Proč jsi tou hračkou nedostupnou
krutou i milou a neústupnou.
Nechci si s tebou jen tak hrát,
tebe chci do smrti milovat.
Komentáře (0)