Aťan - Jsem ona :,) A ty svině sice jsou, ale jak se to vezme. Až se vše spraví, budeš mít bod a oni z toho nic nevytěží.
Deeus - S tím spravením do vánoc by to šlo. Takový pěkný dáreček pod “stromečkem“ určitě každého potěší!
17.12.2007 15:34:00 | E.
Jo, forma nic moc, ale za info dík, aspoň si dám bacha. Rozhlásím to dál.
17.12.2007 15:11:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
já myslím že tak do vánoc se to spraví, tak to do tý doby nějak přežijeme..=)
17.12.2007 15:05:00 | Daerfëa
Zdravím tě, kamaráde! :-)) Má to jednu chybičku, jak jsem se před chvilkou na vlastní kůži přesvědčil. Občas se najde nějaký vtipálek, či zakuklená svině, a ta ti s chutí TIP dá - ty už se neotevřeš, a ani nezjistíš, komu by jsi klackem poděkoval. :-) Jestli jsi tu někomu šlápnul na kuří oko, tak si zřejmě neškrtneš.
17.12.2007 15:05:00 | Aťan