Štědrý den
Anotace: ...zastavte se v tom shonu, mají to být svátky pohody.
Úplná pohoda
ten Štědrý den.
Nemusím do práce,
tak jako před rokem.
Úplná pohoda
ten Štědrý den.
Kapr se smaží,
v hrnci „fritovém“.
Úplná pohoda
ten Štědrý den.
Dárky si objednáš,
internetem.
Úplná pohoda
ten Štědrý den.
Koledu zpívá ta černá skříňka,
s vloženým „cédéčkem“.
Úplná pohoda
ten Štědrý den.
Vděčnost svých blízkých si získáváš,
mrzkým penízkem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)