Náladová
Anotace: tak chaotickej život mám....moje nálada je nepředvídatelná:-D
jednou černá, jednou bílá,
jednou drzá, jindy neskutečně milá.
Když je noc, já chci den,
když je den, tlačí mé oči sen.
Nejdřív ty, pak zase on,
někdy bedla, jindy žampion.
Co si o tom myslet mám,
mám vše, nebo něco postrádám?
Přečteno 404x
Tipy 8
Poslední tipující: d---, Dračičák, Jiparo, LisSe, Smailin, excited, Bůchví...
Komentáře (3)
Komentujících (3)