Časy se mění
Pleskatá slova
mastnatá
tleskajících stožárů
všudepřítomných
kůlů
plotů
zeber přechodných
kazatelů
židlí
stolů
váz
a loktů
v tlamách
dnem i nocí
kopoucích
prdel
do špičata.
Páchne to
a smrdí
u rybníčku
kam chodíval jsem rád
kde stavěli jsme vory
bosou nohou skrápěli
pěšinku
stvoly
hlínou se máčeli.
Ty jsi kdes
a já jsem tam
kde bylo cos
už není
kamaráde.
Stiskla jsi mi ruku
a řekla jsi
" táto "
" pojď si hrát ".
Tam
kde býval kdysi rybníček
spolu
hledali jsme
mezi ploty
čtyřlístek.
Mezi prsty
míchám fotky....
Sejmi
rozdávám.
Drahý auto
bramboráčky
štěstí
odpovědnost
byteček a byt...
Zůstala karta poslední
ta
co bere i dává
pitoreskní to šaškec
Žolík.
A tak si říkám
proč jen pořád nadávám?
Srabe!
Zůstávám
neopouštím
i kdyby jste se na zadní stavěli.
Sundal jsem boty
a tlustokrci hledí
cože je to za cvoka
co bos tu kol
se čtyřlístkem chodí...
Přečteno 404x
Tipy 44
Poslední tipující: Aťan, ludmil, jedam, Lota, Elizabeth-Lili, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, MalaIzis, isisleo, Lorraine, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)