Pozdě
Anotace: Prostě pozdě....
V náruči deště
Přykrytá radostmi života
A s optimistickým výrazem
na tváři...
Usínám.
Ve svých fantaziích
Skáču z mráčku na mráček
A s přimhouřenýma očima
heldím slunci do tváře.
Nervózně přešlapuji z nohy na nohu
když čekám
na pronikavý tón budíku
Probudím se
A s optimistickým
úsměvem na tváři
Obejmu
hebkou tmu před sebou
Pozdě
jako opozdilec protialkoholového sezení
Dorazí ke mě stěstí
**Pozdě**
Může za mnou snad jen
dovřít bránu
do světa zapomnění
/Kterou ve spěchu
nechala jsem pootevřenou/
...
Přečteno 354x
Tipy 23
Poslední tipující: Marfuša, Petbab, jára spots, Dračičák, Noc17, padající do neznáma, Fuori dal mondo, paranoidandroid, její alter ego, colorka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)