Umělé potlačení
Polknu slinu
ať se sveze
na tobogánu vnitřností
z odpalovací rampy
ve své hlavě
vystřelím chtíče
co se mi tlačí na mozek
Svoboda mé prázdnoty
je opojná
motám se v kruhu
narýsovaným
vlastním přesvědčením
alespoň na jeden den
chci cítit to
co cítí
robot
Přečteno 364x
Tipy 18
Poslední tipující: Lota, Marfuša, isisleo, cevert, Severka, Psavec, prostějanek, Lucie Teru, Bíša, Mango-Holka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)