Jezero
Na krku mám velký kámen,
brzy bude se mnou ámen,
do jezera již mě hážou,
copak rodičům mým vzkážou.
Tam na dně to je váš syn,
nechtěl v troubě dýchat plyn,
a tak nebylo zbytí,
vybrali jsme pro něj utonutí.
Teď navštíví mě pouze,
chlad, ryby a nouze,
co bych také čekal víc,
dno jezera není hotel ric.
A tak počítám z nudy rybky,
občas i nahozené třpytky,
čekám, kdo mě si vyloví,
kdo zruší mé zajetí,
Jenže hodiny, dny a roky plynou,
ryby okolo jen hynou,
já stále rozkládám se jen,
již nenastane nikdy osvobození mého den...
Přečteno 434x
Tipy 35
Poslední tipující: hašlerka, Sladkalu, strašidýlko-střapatý, Gabrielle, kuskus pruhovaná, lady_esik, Gamiani, Alien.v.v.s., Lioness, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)