Ztráty a nálezy!!! :-)))
Ztráty kousku Stimpreho,
nálezy ve Žžžqáry...
Tak žádné podrazy!
Roďte do hnízda svého,
z kapky do sahary
horkých a něžných dlaní...
Kdypak se ozve -
tati!.... mami!
? :-* ?
Moc a moc gratuluji :-***
28.02.2008 20:03:00 | Levandule