ŽOFIE
Anotace: ...byla ve špatné sekci. (láska-vyznání)
Dlouhé nohy zdravá líčka
smysluplné vnady,
jen ta hlava kadeřavá
nemá žádné klady.
Jméno "žanet" vyslovujte
občanku vám nedám
jste-li aspoň ředitelem
hned se za vás provdám.
Nabízel jsem hory doly
ona ale chtěla doly,
hory prý nic nenesou
říkala mi s nóblesou.
Klečím před ní
potají
všichni se mi řehtají,
láska se mnou zatočí
ona shání jinačí,
velké silné prachaté
na temeni plešaté.
V kapse jenom díru mám,
těžko ji ty doly dám.
No nevadí,
napříště
najdu holku
z smetiště,
bude LEPŠÍ.
Přečteno 281x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danah, Psavec, Aťan, Rafi..., Verule, prostě já, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Lizzzie, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)