Nezestárnem....
Když noc zhoupne se v bocích
a i když už jsme v rocích
tedy
i když jsme v rokách
když noc se zhoupne v bokách
tehdy
koušeme do cích
a vzdycháme v slokách
Když noc krásně voní
tak i když jsme už v létech
tak chceme umřít pro ní
a bloudit v těch světech
kde kapky lásky roní
a kloužou po květech
dokud hladit chceme
dokud hudba zní...
tak spolu nestárneme
to přece každej ví...
Přečteno 657x
Tipy 34
Poslední tipující: Tymi14, WAYWARD, sluníčko sedmitečné, Pišák, Martinecka23, janewe, Roger, s.e.n, Severka, Aťan, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)