let's go swimming to the strawbery river... aneb... určitě zas nějaké záhadné přiměry... nádražní světla... všechno nač je možné se rozpomenout když člověk zapomíná na co chtěl zapomenout a rozpomíná se na ty starší...zapomenuté...chodníky které jsou popraskané díky kořenům stromů pod nimi... to vše jen tak... protože jinak to vlastně ani nemůže být.
16.03.2008 18:14:00 | Já Esther Ruth