. . . dívat se na svět Tvýma očima - konečně jak sama píšeš ve svém c.v.
Nola77
·Věk: 7 let
·Registrace: 25.05.2004 (1392 dnů)
·Napsal(a) o sobě:
Ještě pořád žiju až se neukažu už nežiju..............Život je jen prolhaná a vykurwená kurwa.............."Jen smrt je ulevou,když život je utrpením" Nola77
. . . tedy dívat se na něj tímto způsobem je poněkud zvláštní . . . pak se Ti ovšem efekt Tvého žití zcela zřejmě vytrácí a výsledkem je totální slepota a nevědomí. Snad jsi už od té doby trošku povyrostla a mohla se lépe porozhlédnout - pokud se ovšem umíš dívat a vnímat okolí - pak bys mohla poopravit svůj názor z doby před těmi čtyřmi lety. Je tragedií žít,být vidoucí a přitom nevidět . . .
17.03.2008 13:27:00 | lacrimae
Pospíchám na pomoc, beru si vteřinové lepidlo a pomohu střípky sebrat a znovu složit, slepit je a vrátit do původního, bo lepšího stavu ...
17.03.2008 07:52:00 | NikitaNikaT.