Anotace: .....
V údolí v dáli pod horami jezero tam v mlžném plášti je. A tam, kde břeh se ve vodu mění, sám starý blázen zpytuje. Tu měsíc odhalily mraky a zazářil mu nad hlavou. Na bílý kruh ten upřel svoje zraky a do hlubin skočil po nohou.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?