Rvačka kostlivců
Anotace: Básník měl "dobrou" náladu...
Lano mezi dvěma týmy
Který zvítězí, určí až čas
Mužstvo siláků proti malomocným
Lepra se šíří dotykem provazu
Silným odpadávají kusy masa
Rvou se kostlivci
O poslední zub zapletený v provaze
Perou se o zub z prasete
Jíst nepotřebují
Pořád lpí na čase
Přečteno 312x
Tipy 11
Poslední tipující: Květka Š., mosquito, Santinan Black, Erion Fate, Psavec, Walentine
Komentáře (4)
Komentujících (4)