Když něčí život tak brzy dojde svého cile
Anotace: člověk se nerodi dobrovolně do tohoto světa, dovolte mu aspon dobrovolně odejít..
vidím kouzelný strom
a u něj bude čekat on
stojím na prahu smrti a života
jdu tam, kde Země není zakletá
nejsem slabá, já žít zkoušela
nejde to žádným způsobem
nemůžu začínat každý den od znova
a hledat dokola pevnou zem
smrt ta dáma je mi blízká
toužím ji obejmout
úsměv ač sluší -jen přetvářka
už dokázala jsem ji odtrhnout
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: mononoke
Komentáře (1)
Komentujících (1)